Tarihi mekanda Yaz Atölyeleri başladı
Biga Belediyesi, Halim Bey Konağı'nda düzenlediği yaz atölyeleriyle minikleri buluşturuyor.
Oyun Arkadaşımla Masal Okuma Atölyesi'nde çocuklar, tarih ve kültür dolu bir ortamda bir araya geliyor. Bu keyifli etkinlikte, çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Masalların dünyasında tarihin ve kültürün izlerini keşfederken, yeni arkadaşlıklar kurmanın mutluluğunu yaşıyorlar.
Halim Bey Konağı, atölyeler ve etkinliklerle çocukların ve ailelerin kültürel deneyim yaşayabileceği önemli bir mekân olarak hizmet veriyor. Biga Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen yaz atölyeleri, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine ve kültürel mirası öğrenmelerine katkı sağlıyor.
Biga Belediyesi, Halim Bey Konağı Yaz Atölyeleri gibi etkinliklerle şehirde kültürel ve eğitimsel faaliyetlere destek vererek toplumsal kalkınmaya katkı sağlıyor. Çocukların gelişimine odaklanan bu etkinlikler, aileler tarafından da büyük ilgi görüyor.
Haber Merkezi